Verificare lista restantieri, stergere date din Biroul de Credit, credit restantieri ads

De unde pot sa mai iau un imprumut dacă sunt în birou de credit? Soutii pentru restantieri.

November 28th, 2014 | Postat in Solutii de creditare | 7,416 vizualizari.

Pentru a primi un raspuns promt avem nevoie de mai multe detalii. In calitate de broker va pot oferi o slolutie in functie de informatiile trimise insa acestea trebuie sa fie cat mai exacte. Deoarece bancile si IFN-urile de cele mai multe ori nu au aceleasi criterii de aprobare (se schimba chiar si lunar) nu se poate oferi un raspuns 100% exact.

Un credit nou luat de o persoana aflata in biroul de credit cu restante va fi cu o dobanda mai mare deoarece riscul intarzierii la plata ratelor este de asemenea mai mare. Pentru sumele mai mari imprumutate solicitantul va fi nevoit sa aduca anumite garantii cu care sa garanteze suma imprumutata.

Sumele mici pentru nevoi personale pot fi oferite cel mai usor de IFN-uri care nu au criterii foarte stricte la aprobarea imprumuturilor.

In concuzie daca aveti restante peste 120 zile in ultimele luni creditul poate fi acordat doar de catre un IFN cu o garantie ipotecara si o dobanda mai mare. Daca restantele sunt sub 90, 60, 30 zile iar restantele nu sunt recente situatia este de discutat. Bancile sunt dispuse sa treaca peste anumite restante daca acestea pot fi dovedite cu motive bine intemeiate si cu documente corespunzatoare.

Cerere credit persoane fizice >>CLICK AICI<<
Cerere credit FIRME >>CLICK AICI<<

Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Verificare Biroul de Credit
★ Lista restantieri BC
★ Stergere date Biroul de Credit
★ Credit pentru restantieri
★ Credit rau platnici