Verificare lista restantieri, stergere date din Biroul de Credit, credit restantieri ads

Credit cu buletinul pentru restantieri – Vezi cine ofera, aplica online [AICI]

March 15th, 2015 | Postat in Solutii de creditare | 4,478 vizualizari.

Credit cu buletinul, fara alte documente este posibil si in 2015, chiar si pentru restantieri. Luand in considerare ca o mare parte din persoanele care se afla in biroul de credit au ajuns in aceasta situatie mai mult sau mai putin din vina lor, aceste imprumuturi pot fi de un mare ajutor.

Sumele imprumutate de aceste IFN-uri sunt cu o dobanda mult mai mare fata de un credit normal la o banca insa avantajul este acordarea rapida, fara acte. Sumele acordate sunt mici incepand de la 50 ron pana la maxim 3 salarii. Aceste sume variaza in functie de IFN-ul care acorda imprumutul. Perioada pentru care se acorda creditul este de asemenea scurta fiind de la 7 zile pana la maxi 45, insa si aceasta perioada depinde de IFN.

Pentru mai multe detalii va recomandam sa completati o cerere online iar un consultant va va suna cu variantele disponibile.

Cerere credit persoane fizice >>CLICK AICI<<
Cerere credit FIRME >>CLICK AICI<<

Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Verificare Biroul de Credit
★ Lista restantieri BC
★ Stergere date Biroul de Credit
★ Credit pentru restantieri
★ Credit rau platnici