Verificare lista restantieri, stergere date din Biroul de Credit, credit restantieri ads

Cine da credit restantierilor? Solutii de creditare fara venit si pentru restantieri!

March 20th, 2015 | Postat in Solutii de creditare | 3,996 vizualizari.

Chiar daca sunteti restantier sau nu aveti un venit exista solutii de creditare insa costul lor este mult mai mare fata de cel al unui credit normal. Aceste imprumuturi sunt acordate de diverse IFN-uri cu garantie ipotecara, auto etc.

Aceste credite pot fi periculoase de aceea recomandam prudenta la semnarea contractelor. Ratele lunare pot depasi posibilitatile de plata ducand la pierderea bunurilor ipotecate.

Aceste credite sunt recomandate pentru investitii, afaceri sau nevoi urgente cum ar fi medicale.

Un astfel de credit va putem oferi prin partenerii nostri, cu o dobanda de 4% pe luna din suma totala. Rata va fi calculata astfel: dobanda + parte din credit. Creditul poate fi contractat pentru maxim 5 ani. Pentru mai multe detalii completati o cerere online. Un consultant va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Cerere credit persoane fizice >>CLICK AICI<<
Cerere credit FIRME >>CLICK AICI<<

Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Verificare Biroul de Credit
★ Lista restantieri BC
★ Stergere date Biroul de Credit
★ Credit pentru restantieri
★ Credit rau platnici