Verificare lista restantieri, stergere date din Biroul de Credit, credit restantieri ads

Suspendarea platii ratelor pentru restantieri. Cine poate suspenda plata ratelor 9 luni?

March 28th, 2020 | Postat in blog | 1,401 vizualizari.

In urma ordonantei data de Guvernul Romaniei, firmele sau persoanele fizice pot suspenda plata ratelor pana la 9 luni, dar nu mai mult de 31.12.2020. Plata ratelor se va face esalonat dupa aceasta suspendare, pe toata perioada platii creditului. cererea suspendarii poate fi facuta pana la incetarea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei.

Din pacate, cei care au restante in Biroul de Credit nu vor beneficia de aceasta facilitate, Ministrul de finante Florin Cîţu mentionand acest lucru in declaratia de presa. Cei cu istoric negativ/ restante in Biroul de Credit vor putea solicita refinantarea daca institutia de credit Banca sau IFN accepta acest lucru.

Mai multe detalii: http://solutiecredit.ro/imprumut-online/blog/plata-ratelor-la-banca-se-suspenda-pana-la-9-luni-cum-poti-beneficia-de-aceasta-facilitate/

Cerere credit persoane fizice >>CLICK AICI<<
Cerere credit FIRME >>CLICK AICI<<

Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Verificare Biroul de Credit
★ Lista restantieri BC
★ Stergere date Biroul de Credit
★ Credit pentru restantieri
★ Credit rau platnici