Verificare lista restantieri, stergere date din Biroul de Credit, credit restantieri ads

Credit pentru restantieri. Top variante de creditare Iunie-Iulie 2021 pentru rau platnici.

June 14th, 2021 | Postat in blog | 791 vizualizari.

Nu este un secret ca primim des prin mijloacele de contact intrebarea “daca sunt restantier, pot lua un credit nou?”. In prezent am reusit sa oferim solutii pentru 9 din 10 cazuri, insa pentru a oferi o solutie trebuie sa avem cateva date, acorduri de verificare in biroul de credit si baza de date ANAF dupa putem veni cu un raspuns. Variantele de creditare difera de la caz la caz, noi incercam sa oferim cea mai avantajoasa.

Daca sunt acel caz din 10 care este respins?
Chiar daca istoricul, gradul de indatorare etc. nu permit acordarea unui imprumut venim cu propuneri pentru imbunatatirea istoricului si cu variante posibile de creditare peste 1-2-3 etc luni. Daca nevoia nu este urgenta (ex achizitii imobiliare) putem astepta pana reusim impreuna sa imbunatatim istoricul fiind eligibil pentru un produs de creditare dorit. Consultanta brokerului de credit este absolut gratuita.

Dar daca nu pot sa astept si vreau un credit in cateva zile sau chiar in cateva ore?
Putem sa va ajutam si in acest sens. Prin IFN-urile partenere putem prelua cererea online si fara contact fizic creditul este aprobat, banii sunt virati in cont sau pot fi ridicati numerar de la ghiseu, in functie de posibilitate.

Daca vrei o solutie de creditare completeaza o cerere aici: http://solutiecredit.ro/cerere-credit-persoana-fizica/

Cerere credit persoane fizice >>CLICK AICI<<
Cerere credit FIRME >>CLICK AICI<<

Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Verificare Biroul de Credit
★ Lista restantieri BC
★ Stergere date Biroul de Credit
★ Credit pentru restantieri
★ Credit rau platnici