Verificare lista restantieri, stergere date din Biroul de Credit, credit restantieri ads

Imprumut restantieri – Metode de creditare cu istoric negativ, solutii 2016 [AICI]

January 31st, 2016 | Postat in Solutii de creditare | 6,148 vizualizari.

Creditele pentru restantieri, chiar si in 2016 sunt din ce in ce mai greu de accesat datorita riscului la care nu doresc sa il riste bancile si unele IFN-uri. Desi in cele mai multe cazuri multe persoane ajung sa inregistreze istoric negativ fara voie, bancile nu vor sta sa caute motivele.

Cele mai populare motive:
“Desi am achitat creditul am fost inregistrat cu istoric negativ”
Da, sunt multe cazuri de genul acesta. In special IFN-urile sa le zicem “fantoma” recurg la astfel de fapte pentru a speria clientul si pentru a recupera banii datorati din anumite costuri “ascunse”.

“Perioada de intarziere a fost de cateva zile”
IFN-urile de obicei se grabesc sa raporteze un client ca rau-platnic, desi in mod normal exista o perioada in care este datornic sa anunte clientul despre acest risc dupa care sa il informeze in scris.

“Am fost girant”
Da, chiar daca ati fost girant pentru un anume credit inregistrat cu restante, si dumneavoastra primiti acest istoric negativ.

In concluzie, pentru a nu risca sa fiti inregistrat cu istoric negativ va sfatuim sa apelati la un broker inainte de accesarea unui credit. El este in tema cu termenii contractuali iar serviciile lor sunt gratuite.

Pentru a verifica solutiile de creditare accesati pagina http://solutiecredit.ro/

Cautari recente:

Cerere credit persoane fizice >>CLICK AICI<<
Cerere credit FIRME >>CLICK AICI<<

Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Verificare Biroul de Credit
★ Lista restantieri BC
★ Stergere date Biroul de Credit
★ Credit pentru restantieri
★ Credit rau platnici