Verificare lista restantieri, stergere date din Biroul de Credit, credit restantieri ads

Credit online 2000 lei. Fără adeverința, fără garanții, totul online.

June 10th, 2020 | Postat in Solutii de creditare | 3,735 vizualizari.

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități. Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Cerere credit >>CLICK AICI<<

Cum funcționează creditul rapid online?
1) Aplică
Depune cererea de solicitare a liniei de credit. Este rapid și 100% online. Dacă nu te descurci, ne poți suna la *7788 (număr cu tarif normal), și te ajutăm să completezi pas cu pas formularul de credit online.

2) Confirmă condițiile
Direct din contul personal creat automat la înregistrarea pe site, confirmi acceptarea condițiilor și ofertei de împrumut rapid.

3) Primește banii
Când vine vorba de credite rapide online, banii ajung la tine imediat. Trebuie doar să ne comunici ce sumă dorești să îți trimitem din total limită de credit aprobată. Banii îi poți primi direct în contul tău bancar, pe card sau numerar în orice agenție BCR.

Ai la dispoziție câteva modalități de primire a banilor: transfer pe cardul bancar dar și în contul curent, sau numerar în sucursalele BCR

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 500 lei
Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 3963.35%
Dobânda: 1299.54 lei
Suma totală de plată: 1799.54 lei.
DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 12 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Cerere credit >>CLICK AICI<<

Cerere credit persoane fizice >>CLICK AICI<<
Cerere credit FIRME >>CLICK AICI<<

Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Verificare Biroul de Credit
★ Lista restantieri BC
★ Stergere date Biroul de Credit
★ Credit pentru restantieri
★ Credit rau platnici