Verificare lista restantieri, stergere date din Biroul de Credit, credit restantieri ads

Credit cu buletinul 2016 – Imprumut pana la salariu, credite urgente si rapide [AICI]

February 8th, 2016 | Postat in Solutii de creditare | 6,711 vizualizari.

Aplicati acum online pentru un credit in regim de urgenta, rapid, direct de acasa cu virarea banilor direct in contul dumneavoastra bancar. Aplicarea la acest credit este simpla, in unele cazuri primul imprumut fiind acordat fara dobanda fiind valabil si pentru cei care se afla in biroul de credit cu istoric negativ. Verificati detaliile produselor de creditare oferite de partenerii nostri.

Conditii:
– Contract de munca legal
– Virarea salariului sa fie facuta intr-un cont bancar

Documente necesare:
– Extras de cont
– Copie buletin

In unele cazuri vor fi necesare trimiterea mai multor documente, insa in general cele doua mentionate mai sus sunt suficiente pentru a primi imprumutul dorit.

In cazul in care doriti sa imprumutati o suma mai mare de 1500 ron si nu aveti un contract de munca si/ sau sunteti in biroul de credit restantier va putem acorda creditul insa doar cu garantie ipotecara si in limita a maxim 60% din valoarea ipotecii oferite.

Pentru mai multe detalii alegeti creditul dorit >AICI<

Credit restantieri: >>CLICK AICI<<

Cautari recente:

Cerere credit persoane fizice >>CLICK AICI<<
Cerere credit FIRME >>CLICK AICI<<

Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Verificare Biroul de Credit
★ Lista restantieri BC
★ Stergere date Biroul de Credit
★ Credit pentru restantieri
★ Credit rau platnici