Verificare lista restantieri, stergere date din Biroul de Credit, credit restantieri ads

Banci si IFN-uri care nu verifica in Biroul de Credit – Imprumut pentru restantieri [AICI]

January 19th, 2015 | Postat in Solutii de creditare | 13,289 vizualizari.

Biroul de credit a inceput sa fie folosit de majoritatea bancilor din Romania urmand ca si IFN-urile sa preia aceasta procedura. Exista IFN-uri (exemplut TBI Credit) care resping automat clientul care are istoric negativ, indiferent de sume sau perioade. Bancile spre deosebire de IFN-uri au un sistem de scoring prin care noteaza fiecare conditie cu un anumit punctaj. De exemplu o persoana care are restante de 60 zile la un alt credit, care este inchis sau nu insa poate dovedi motivul (probleme grave, de sanatate, deces in familie, pierderea locului de munca) si poate dovedi ca problema s-a remediat va fi depunctat. Daca clientul are alte puncte forte (venit peste medie, proprietati etc) creditul are sanse mari sa fie acordat.

Sunt si unele IFN-uri care nu verifica/ acorda credit chiar si restantierilor. Una dintre ele care acorda credite pana la salariu este Viva Credit iar un IFN care acorda credite cu garantie ipotecara este Easy Credit.

Credit restantieri: >>CLICK AICI<<

Cautari recente:

Cerere credit persoane fizice >>CLICK AICI<<
Cerere credit FIRME >>CLICK AICI<<

Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Verificare Biroul de Credit
★ Lista restantieri BC
★ Stergere date Biroul de Credit
★ Credit pentru restantieri
★ Credit rau platnici