Just another WordPress site

   

Model cerere catre biroul de credit – Baza de date [Aici]

November 28th, 2014 | Postat in Documente necesare | 3,739 vizualizari.

Pentru a primi informatiile inregistrate in biroul de credit trebuie sa completati o cerere dupa care sa o scanati si sa o trimiteti pe emai, prin formularul pus la dispozitie pe site-ul nostru sau prin posta. In cazul trimiterii prin curier adresa este:

S.C. Biroul de Credit S.A.
Adresa: Strada Sfânta Vineri nr.29, sector 3, Bucureşti, România

Descarcati modelul de cerere pentru biroul de credit de >AICI< completand cu atentie toate rubricile mentionand de asemenea data si semnatura.

Raspunsul poate fi primit prin email (posta electronica) sau prin curier la domiciliu. Se precizeaza ca raspunsul electronic nu este pe deplin sigur insa este cea mai rapida metoda.

Descarcati acum modelul de cerere pentru biroul de credit de >AICI< completand cu atentie toate rubricile mentionand de asemenea data si semnatura.

Cautari recente:Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:
Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Credite bancare sau IFN - AICI
★ Solutii de creditare restantieri