Verificare lista restantieri, stergere date din Biroul de Credit, credit restantieri ads

Totul despre Birou de Credit – Solicita informatii online [2020]

February 21st, 2020 | Postat in blog | 1,859 vizualizari.

Biroul de Credit este o societate care se ocupa cu prelucrarea datelor personae si financiare in vederea evaluarii bonitatii pentru reducerea riscului de credit. Bancile si IFN-urile prelucreaza in comun datele personale prin colectarea, stocarea si dezvaluirea informatiilor necesare si relevante pentru determinarea gradului de indatorare si evaluarea bonitatii solicitantului. Aceste date sunt pastrate timp de 4 ani sau cat timp exista o colaborare.

Scorul FICO este un numar format din 3 cifre (intre 300 si 850) generat in functie de datele financiare ale clientului si reflecta capacitatea de rambursare a unui imprumut.

Stergerea datelor din Biroul de Credit se face automat la expirarea perioadei de stocaree. Daca datele au fost prelucrate fara respectarea prevederilor legale, poate fi solicitata stergerea datelor prin platformma online.

In functie de ce criterii se calculeaza scorul FICO:
– Istoricul de plată 35 %
– Credite în derulare 30 %
– Durata istoricului 15 %
– Credite noi 10 %
– Tipul de împrumut utilizat 10 %

Chiar daca nu se afla in aceasta lista cu criterii, numarul de interogari influenteaza negativ scorul. Interogarile multiple vor scadea scorul FICO.

Cerere credit persoane fizice >>CLICK AICI<<
Cerere credit FIRME >>CLICK AICI<<

Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Verificare Biroul de Credit
★ Lista restantieri BC
★ Stergere date Biroul de Credit
★ Credit pentru restantieri
★ Credit rau platnici