Verificare lista restantieri, stergere date din Biroul de Credit, credit restantieri ads

TOP credite restantieri 2021, cu istoric negativ in Biroul de Credit

June 5th, 2021 | Postat in blog | 1,128 vizualizari.

De la inceputul anului 2021, numarul restantierilor inscrisi in Biroul de Credit, din diverse motive este in crestere. Un factor de crestere important este pademia care a dus la o scadere al veniturilor pentru o parte mare din populatie. Efectul scaderii veniturilor se observa mai mult acum deoarece in timpul starii de urgenta exista posibilitatea inghetarii platii ratelor.

Totusi, exista IFN-uri si chiar banci care accepta majoritatea situatiilor in care au existat restante. Pentru a mari sansele aprobarii unui nou imprumut este recomandat ca restantele sa fie platite de cel putin o luna, astfel scorul FICO va fi imbunatatit. In functie de suma solicitata sunt facute verificari mai putine sau mai amanuntite, insa exista solutii pentru majoritatea restantierilor.

Putem oferi o solutie personalizata, completand o cerere online aici http://solutiecredit.ro/cerere-credit-persoana-fizica/

Cerere credit persoane fizice >>CLICK AICI<<
Cerere credit FIRME >>CLICK AICI<<

Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Verificare Biroul de Credit
★ Lista restantieri BC
★ Stergere date Biroul de Credit
★ Credit pentru restantieri
★ Credit rau platnici