Verificare lista restantieri, stergere date din Biroul de Credit, credit restantieri ads

Stergere date din Biroul de Credit 2021. Cerere online, credit restantieri.

June 10th, 2021 | Postat in blog | 1,029 vizualizari.

Numarul persoanelor care inregistreaza restante mai mari de 30 zile este in scadere in 2021, in ciuda crizei care a provocat scaderea veniturilor pentru majoritatea veniturilor. In luna Februarie 2021 au fost inregistrate 493.552 persoane cu restante, cu 30.000 mai putin fata de anul precedent, aceeasi luna. Conform datelor raportate la Biroul de Credit de cele 30 de institutii de credit si 39 de IFN-uri, valoarea totala a restantelor la credite s-a ridicat in luna februarie 2021 la 5,987 miliarde lei, cu 8 milioane lei peste nivelul din urma cu o luna. Fata de luna februarie a anului precedent, cand sumele restante insumau 6,097 miliarde lei, valoarea intarzierilor la plata creditelor este acum mai redusa cu 110 milioane lei.

Aceasta scadere al numarului de restantieri este influentata masiv de posibilitatea inghetarii platii ratelor si am putea vedea in lunile urmatoare o crestere a restantierilor. Bancile si IFN-urile sunt mult mai retinute in aprobarea unor noi imprumuturi in special pentru cei cu istoric negativ.

Istoric negativ sau istoric gol?
De multe ori luam in cosiderare solicitarea stergerii datelor din Biroul de Credit. Acest “artificiu” poate fi facut insa pentru a fi aprobata cererea, clientul trebuie sa achite creditele in curs si sa intrerupa colaborarea cu banca sau bancile cu care are deca contracte de credit.

Aceasta comparatie o putem face cu o casa veche. O vom darama sau o vom repara? Exact acelasi lucru se intampla si cu istoricul. Daca il stergem va trebui sa muncim mai mult pana ajungem la stadiul la care am fost, insa daca incercam sa indreptam istoricul va fi mult mai usor.

Cum putem indrepta istoricul/ scorul FICO?
Contractarea unui abonement de telefon de exemplu poate fi o dovada de bun platnic si va creste scorul FICO. De asemenea, contractarea unui credit pe termen scurt, chiar si cele cu dobanda 0% primele 30 zile vor creste scorul.

Daca doriti un imprumut, completati o cerere online si vom gasi cea mai potrivita solutie.

Cerere credit persoane fizice >>CLICK AICI<<
Cerere credit FIRME >>CLICK AICI<<

Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Verificare Biroul de Credit
★ Lista restantieri BC
★ Stergere date Biroul de Credit
★ Credit pentru restantieri
★ Credit rau platnici