Verificare lista restantieri, stergere date din Biroul de Credit, credit restantieri ads

Falimentul personal, solutia celor care nu pot plati creditele – Cum va afecta acordarea de imprumuturi!

January 25th, 2015 | Postat in blog | 2,391 vizualizari.

Guvernul a propus adoptarea unor legi prin care orice persoana fizica poate sa declare ca este in imposibilitatea de plata a datoriilor, faliment personal. Poate sa se declare falimentara o persoana care insumeaza cel putin 2 datorii care pot fi: un credit + datorii la intretinere, 2 credite etc. Persoana va trebui sa declare obiectele detinute, proprietatile (casa, terenuri, apartamente, masina) si obiectele care au fost vandute in ultimii 3 ani. Se va recurge si la vanzarea unor bunuri insa persoana nu va fi executata silit incercand sa se ajunga la o solutie de mijloc. Dupa valorificarea bunurilor care nu se considera esentiale se va stabili o rata din veniturile existente.

In toata aceasta perioada persoana falimentara nu va avea voie sa refuze locurile de munca propuse si nu va avea voie sa vanda lucrurile declarate fara un acord. O parte din datorie se va anula daca se va considera ca persoana nu este capabila sa o plateasca, ramanand cu un venit minim pe economie.

Bancile vor fi mult mai prudente in aceste situatii, in acordarea banilor deoarece multi se vor putea declara falimentari iar o parte din bani nu vor mai fi inapoiati. Daca aceasta lege va fi aprobata bancile vor acorda imprumuturi si mai greu, in special pentru achizitia de imobile (prima casa). Bankerii vor fi mult mai atenti la locul de munca al persoanei, la vechime si vor cere giranti.

Cerere credit persoane fizice >>CLICK AICI<<
Cerere credit FIRME >>CLICK AICI<<

Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Verificare Biroul de Credit
★ Lista restantieri BC
★ Stergere date Biroul de Credit
★ Credit pentru restantieri
★ Credit rau platnici