Verificare lista restantieri, stergere date din Biroul de Credit, credit restantieri ads

Creditul de oriunde cu Refinantare pe 10 ani – Aplica online

October 8th, 2021 | Postat in blog | 1,009 vizualizari.

Indiferent daca venitul este din salarii, pensii sau profesii liberale, chiar daca ai deja un credit putem acorda o refinantare foarte avantajoasa la care atasam un nou produs de creditare. Preferam sa ai un venit de peste 2500 lei iar vechimea la angajatorul curent sa fie de minim 13 luni si putem acorda maxim 100.000 lei pentru maxim 60 de luni. Refinantarea o putem face pentru maxim 10 ani, tocmai sa nu aveti o rata lunara foarte mare si pentru a putea oferi suma soicitata pentru noul imprumut.

CONFORT SI SIGURANTA
Creditul de nevoie personale cu refinanțare il poti obtine pentru refinanțarea creditelor acordate înainte de 8 iulie 2020 pe o perioadă maximă de 10 ani. Poți aplica acum de oriunde ai fi, în orice sucursală sau prin Video Banking, mai ușor ca niciodată.

REDUCERI CUMULATIVE
Ai dobandă fixa în primii 5 ani și variabilă începând din al 6 lea an. Daca iti incasezi veniturile lunare într-un cont First Bank poți să ai reduceri de până la 30% la dobândă, anual.

Cerere credit persoane fizice >>CLICK AICI<<
Cerere credit FIRME >>CLICK AICI<<

Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Verificare Biroul de Credit
★ Lista restantieri BC
★ Stergere date Biroul de Credit
★ Credit pentru restantieri
★ Credit rau platnici