Verificare lista restantieri, stergere date din Biroul de Credit, credit restantieri ads

Credit pentru nevoi personale restantieri 2021. Aprobare imprumut pentru rau platnici.

July 30th, 2021 | Postat in blog | 936 vizualizari.

Pentru a nu risca deloc, majoritatea institutiilor de creditare, fie ele Banci sau IFN-uri evita sa acorde imprumuturi restantierilor, daca creditele restante din Biroul de Credit sunt mari.

Totusi exista solutii pentru majoritatea situatiilor in care restantele sunt achitate dar si solutii de refinantare pentru restantieri.

Aplica online pentru un credit >>CLICK AICI<<

Exemplu calcul credit pentru restantieri, fara limita de varsta:
Perioada de finantare: minimum 12 luni, maximum 60 luni.
Suma finantata: minim 1500 Ron, maxim 50000 Ron
DAE: minim 60.49%. maxim 1197.09%

Pentru un credit in valoare de 2500 lei, pe o perioada de 12 luni, va puteti incadra la o rata a dobanzii de 45%/an, cu un comision lunar de administrare a creditului de 0.25% si un comision de analiza dosar de 200 de lei. In aceste conditii, rata lunara va fi de 266.38 lei, DAE 89.41 %, iar valoarea totala platibila de imprumutat la finalul contractului va fi de 3396.56 lei.
Nota: Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ.

Cerere credit persoane fizice >>CLICK AICI<<
Cerere credit FIRME >>CLICK AICI<<

Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Verificare Biroul de Credit
★ Lista restantieri BC
★ Stergere date Biroul de Credit
★ Credit pentru restantieri
★ Credit rau platnici