Verificare lista restantieri, stergere date din Biroul de Credit, credit restantieri ads

Credit fara verificare in Biorul de Credit 2022. Simulator, aplica online.

October 15th, 2022 | Postat in blog | 879 vizualizari.

Atât băncile cât și IFN-urile acordă credite chiar și restanțierilor. În urma unei analize a ofertelor bancare și nebancare, niciuna dintre instituții nu specifică clar că exclude acordarea unui împrumut persoanelor care se află în Biroul de Credit.

FICO Score este raport al Biroului de Credit folosit de bănci și instituțiile nebancare în procesul de analiză al unei cereri de credit. Prin intermediul acestui scor raport se va indica probabilitatea ca solicitantul creditului să-și îndeplinească la timp obligațiile contractuale.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de Credit, „FICO® Score este un număr format din 3 cifre (300-850), rezultat în urma procesului statistic care prelucrează informațiile referitoare la creditele înregistrate în Sistemul Biroului de Credit despre o persoana vizată (un solicitant sau un deținător de credit).

Interval scor FICO:

  • 800 – 850 ⇨ Scor excelent
  • 740 si 799 ⇨ Scor foarte bun
  • 580 și 669 ⇨ Scor satisfăcător
  • 300 si 570 ⇨ Scor slab

Un scor mare este atribuit clienților care prezintă un risc scăzut pentru neplata ratelor în viitor. În cazul în care aveți un scor FICO® mic, este foarte probabil ca instituția bancară să vă refuze acordarea creditului solicitat sau să vă ofere o sumă mai mică decât cea cerută.

Doresti o solutie de creditare personalizata? Completeaza o cerere aici http://solutiecredit.ro/cerere-credit-persoana-fizica/

Cerere credit persoane fizice >>CLICK AICI<<
Cerere credit FIRME >>CLICK AICI<<

Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Verificare Biroul de Credit
★ Lista restantieri BC
★ Stergere date Biroul de Credit
★ Credit pentru restantieri
★ Credit rau platnici