Verificare lista restantieri, stergere date din Biroul de Credit, credit restantieri ads

Credit aprobat rapid 2023. Fara adeverinta, cu buletinul. Aplica online.

January 18th, 2023 | Postat in blog | 534 vizualizari.

Broker de credite, oferim solutii de finantare rapide online cu un minim necesar de documente si aprobare rapida. Daca nu reusiti sa acoperiti cheltuielile pentru orice nevoi, va putem ajuta cu un imprumut rapid.

Cat de repede primesc banii?
De obicei dureaza cateva minute dupa ce primim cererea de creditare sa procesam datele. Dupa analizarea datelor primite, un consultant te va contacta telefonic pentru a te informa despre statusul cererii.

Cum returnez banii?
In functie de Banca sau IFN-ul ales, banii pot fi retrasi automat sau vei primi contul in care va trebui sa faci plata la ghiseu.

Conditii generale impuse:

  • sa ai varsta de cel putin 18 ani – oricine poate obtine un credit rapid Mobilo Credit, daca are varsta de minimum 18 ani. Varsta maxima pentru acordarea unui imprumut rapid fara acte este de 70 de ani.
  • sa ai un venit constant – nu conteaza sursa de venit – salariu, pensie sau altele – ci sa fie constant, pentru a-ti putea achita imprumutul. Nu trebuie sa faci dovada acestuia. De asta ne ocupam noi, prin accesarea datelor de la ANAF. In cazul exceptional in care nu le putem obtine, te vom ruga sa ne trimiti tu documentul respectiv, adica un extras de cont, talonul de pensie, adeverinta de salariu.
  • sa ai o vechime minima la locul de munca – daca esti salariat, este important sa fii angajat de cel putin o luna la actualul loc de munca;
  • sa ai un cont bancar si un card atasat acestuia – ca sa-ti putem transfera banii, este necesar sa ai un cont bancar si un card atasat acestuia. Ca sa economisesti timp, iti recomandam sa inrolezi cardul in sistemul nostru si vei primi imprumutul instant. In plus, debitarea se poate face automat, fara sa te deplasezi la banca pentru a-ti plati rata sau ratele.

Doresti o oferta de creditare? Completeaza o cerere online aici http://solutiecredit.ro/cerere-credit-persoana-fizica/

Cerere credit persoane fizice >>CLICK AICI<<
Cerere credit FIRME >>CLICK AICI<<

Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Verificare Biroul de Credit
★ Lista restantieri BC
★ Stergere date Biroul de Credit
★ Credit pentru restantieri
★ Credit rau platnici