Verificare lista restantieri, stergere date din Biroul de Credit, credit restantieri ads

Adevarul despre creditele fara documente sau acordate rapid

December 4th, 2014 | Postat in blog | 3,360 vizualizari.

Acum cativa ani bancile acordau sume uriase rapid, fara multe documente in cele mai multe cazuri doar cu buletinul. Dovedind acest mod de a acorda imprumuturi ineficient, fraudarea devenind tot mai mare a fost pus stop acestei metode de creditare. Aceste imprumuturi erau acordate in majoritatea cazurilor de banci cu dobanzi relativ bune pentru perioada respectiva.

In perioada urmatoare, inainte de 2014 oamenii inca mai cautau un asemenea credit fiind parctic inexistent. Cererea fiind mare mai multe IFN-uri au preluat aceasta oferta “Credit cu buletinul” aducand unele imbunatatiri. Acum oricine are sau nu un venit poate sa primeasca o solutie de creditare insa suma oferita variaza in functie de varsta, garantii, venit etc.

Sumele oferite fara documente gen “doar cu buletinul” pot fi intre 250 si 1200 ron insa si aici IFN-ul isi rezerva dreptul de alegere a clientilor.

Sumele oferite in cazul persoanelor care NU au un venit, NU au un contract sau o carte de munca poti fi de maxim 40% din valoarea garantiei.

De retinut! Orice credit de oriunde va fi luat de un restantier, de o persoana care nu poate dovedi venitul, in regim de urgenta acordat rapid, cu documente putine va avea o dobanda mai mare fata de un credit contractat in conditii normale.

Cerere credit persoane fizice >>CLICK AICI<<
Cerere credit FIRME >>CLICK AICI<<

Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Verificare Biroul de Credit
★ Lista restantieri BC
★ Stergere date Biroul de Credit
★ Credit pentru restantieri
★ Credit rau platnici