Verificare lista restantieri, stergere date din Biroul de Credit, credit restantieri ads

Credit pentru someri. Cine imi da credit daca am fost in somaj tehnic? Solutii de creditare.

May 18th, 2020 | Postat in Solutii de creditare | 2,670 vizualizari.

Somajul tehnic in care foarte multi angajati au intrat in ultima perioada afecteaza decisiv creditarea, astfel dosarul de creditare va fi respins pana la indeplinirea celor 3-6-9 luni lucrate la acelasi loc de munca, in functie de banca sau IFN. Bancile nu crediteaza persoanele care sunt in somaj, unele IFN-uri insa vor oferi imprumutul dorit daca activitatea este reluata fara a fi nevoie de foarte multe luni lucrate.

Am platit avans si Banca nu imi da creditul
Am primit de mai multe ori aceasta intrebare, ce se intampla daca a fost platit un avans pentru un apartament, casa, spatiu comercial, teren etc si Banca nu aproba creditul datorita intrarii in somaj tehnic. Situatia este simpla daca este speculat in precontract acest lucru. De obicei cei care cumpara prin credit si ofera avans specifica daca un numar de banci resping dosarul de creditare, vanzatorul sa restituie avansul, insa daca acest lucru nu este specificat doar o instanta poate rezolva cazul.

Vreau un credit pentru nevoi personale dar sunt in somaj tehnic
Fie ca doriti un credit rapid pana la salariu, cu buletinul, card pentru cumparaturi sau alt produs de creditare Bancile sau IFN-urile vor verifica daca solicitantul are un contract de munca activ. Daca ati reluat activitatea, alegeti IFN-ul care nu solicita un numar de luni lucrate minim.

Aplicati online pentru o solutie de creditare rapida >>CLICK AICI<<

Cerere credit persoane fizice >>CLICK AICI<<
Cerere credit FIRME >>CLICK AICI<<

Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Verificare Biroul de Credit
★ Lista restantieri BC
★ Stergere date Biroul de Credit
★ Credit pentru restantieri
★ Credit rau platnici