Verificare lista restantieri, stergere date din Biroul de Credit, credit restantieri ads

De ce solicita Bancile actualizarea datelor cu caracter personal? Cum se face actualizarea?

June 25th, 2021 | Postat in blog | 721 vizualizari.

Refuzul actualizarii datelor poate duce pana la restrictionarea accesului la tranzactii financiare prin cont, de aceea este important sa o facem inainte de 30 iunie 2021. Odată cu dezvoltarea sistemului financiar din ultimii ani, băncile acordă mare atenţie la datele fiecărui client care face operaţiuni bancare. Acestea trebuie să fie mereu actuale şi verificate pe bază de documente, astfel încât să nu apară erori cu privire la tranzacţiile procesate de bănci.

Actualizarea datelor se face periodic de toate bancile pentru ca este o cerinta legala si in Romania, si in Europa. Avand in vedere pandemia prin care trecem, pentru a fi cat mai usor pentru tine, la BT am extins termenele de actualizare de mai multe ori si am simplificat cat am putut de mult fluxurile de actualizare. Autoritatile si bancile centrale din intreaga lume tin mult la ideea de actualizare periodica a datelor clientilor tocmai pentru ca sistemul financiar este o infrastructura critica, prin care circula toate fluxurile financiare. Este vital, astfel, ca toate informatiile personale pe care le folosesc bancile sa fie actualizate si corecte.

Persoane fizice:
Actualizarea datelor vizează în principal datele menționate în documentul de identitate, precum și informațiile referitoare la: numărul de telefon, adresa de e-mail, ocupația, denumirea angajatorului sau natura activității proprii, sursă fondurilor tranzacționate prin conturi, scopul și natură relației de afaceri, volumul preconizat al tranzacțiilor. Este necesar documentul de identitate.

Persoane juridice:
Actualizarea datelor vizează în principal datele de înregistrare ale societății, precum și informații depre persoanele care îndeplinesc calitatea de asociat/ acționar/ reprezentant legal și beneficiar real al societății. Este necesar un extras ONRC emis în ultimele 30 zile și documentele de identitate ale reprezentaților legali/ administratorilor/ beneficiarilor reali. În cazul în care doriți obținerea de către bancă a extrasului ONRC cu reținerea corespunzatore a tarifului pentru acest serviciu, va rugăm să selectați acesta opțiune în formularul de actualizare.

Datele pot fi actualizate online sau in orice agentie a bancii unde aveti contul.

Cerere credit persoane fizice >>CLICK AICI<<
Cerere credit FIRME >>CLICK AICI<<

Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Verificare Biroul de Credit
★ Lista restantieri BC
★ Stergere date Biroul de Credit
★ Credit pentru restantieri
★ Credit rau platnici