Verificare lista restantieri, stergere date din Biroul de Credit, credit restantieri ads

Credit 2016 – In ce moneda este mai avantajos sa imprumut? Lei, Euro, Dolari? [Aici]

January 30th, 2016 | Postat in blog | 2,793 vizualizari.

Conditiile de acordare si moneda creditului sunt foarte importante deoarece aceste criterii vor afecta bugetul personal sau al familiei pe o perioada mai indelungata. De aceea am hotarat sa scriu acest articol, pentru a va ajuta sa faceti alegerea corecta.

Bancile, IFN-urile sunt tentate “sa arunge pe gat” clientilor creditele care sunt mai avantajoase pentru ei prin inasprirea prescoringului si directionarea aprobarii mai usoare catre aceste produse. Un caz popular este cazul creditelor in franci elvetieni unde aprobarea se facea rapid pentru imprumuturile in aceasta moneda cu o rata lunara avantajoasa. Omul de rand nu stia insa ca aceasta moneda se afla la o cotatie minima fata de Leu, asteptand sa explodeze.

O crestere foarte mare in ultimii 2 ani a avut Dolarul american (USD), crescand cu peste 50% rata lunara in unele cazuri.

De notat:
DOLARUL (USD) – In crestere foarte mare, stabil in acest an
EURO (EUR) – In crestere, instabil

In concluzie, sfatul nostru este aplicarea pentru un credit in LEI si refinantarea in momentul in care o anumita moneda este stabila.

Cerere credit persoane fizice >>CLICK AICI<<
Cerere credit FIRME >>CLICK AICI<<

Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Verificare Biroul de Credit
★ Lista restantieri BC
★ Stergere date Biroul de Credit
★ Credit pentru restantieri
★ Credit rau platnici