Verificare lista restantieri, stergere date din Biroul de Credit, credit restantieri ads

Avantajele si dezavantajele istoricului din Biroul de credit – Info AICI

February 22nd, 2015 | Postat in blog | 3,382 vizualizari.

Biroul de credit este o societate infiintata de mai multe banci pentru a tine evidenta clientilor. Desi nu actioneaza decisiv, istoricul din Biroul de credit influenteaza foarte mult decizia de aprobare sau de respingere a unui dosar de creditare.

Dezavantajele biroului de credit
Clientii cu istoric negativ vor obtine mult mai greu un nou imprumut. De asemenea persoanele care nu au istoric deloc vor primi mai greu imprumutul.

Avantajele biroului de credit
Cel mai mare avantaj il au bine inteles bancile deoarece pot lua decizia de creditare a unui client intr-o siguranta mai mare. Daca aveti alte credite la care plata a fost facuta la timp va fi un avantaj in aprobarea unui nou imprumut.

In consecinta, pentru a obtine un credit rapid profilul perfect al clientului din punctul de vedere al biroului de credit este sa fi avut alte credite achitate in prezent, sa nu aiba restante la acele credite sau alte datorii (amenzi, impozit, telefon etc)

Cerere credit persoane fizice >>CLICK AICI<<
Cerere credit FIRME >>CLICK AICI<<

Continutul acestui website este cu caracter informativ si nu reprezinta un contract sau o oferta de creditare. Imprumuturile sunt oferite de banci/IFN partenere cu care avem sau nu un contract de colaborare. Daca este cazul va rugam sa cititi cu atentie contractele inainte de semnarea lor.

★ Verificare Biroul de Credit
★ Lista restantieri BC
★ Stergere date Biroul de Credit
★ Credit pentru restantieri
★ Credit rau platnici